HMS først

Loe Betongelementer AS er opptatt av å legge stor vekt på HMS. Vi skal ta vare på folka våre, jobbe for gode relasjoner mellom ansatte og ledere, og ikke minst: vi skal jobbe trygt.

02. juni gjennomførte Loe Betongelementer HMS dag, med tema: «HMS først!». Dagen rettet fokuset mot en tryggere hverdag.

Foredragsholder Jan Wehrmann bidro blant annet med sitt foredrag «HMS på snei». Med humor og alvor i ett la han vekt på våre mellommenneskelige forhold og gode HMS holdninger i hverdagen.

Foredragsholder Jan Wehrmann i dialog med daglig leder Frank Hvidsten

Flere eksterne stands hadde i tillegg rigget seg for dagen med hver sin versjon av tema. Nødetatene stilte opp og selveste Bjørnis tok også turen innom. Dette til stor munterhet da alle ansatte kunne ha med seg familien denne dagen. Med vafler, is og grilling ble det en gledens dag for store og små.

Utstilling av verneutstyr

For bedriftens HMS-leder Nina Hvidsten var dagen en markering, en dag hvor alle samler seg om en tryggere hverdag og tar vare på hverandre.

“Jeg er takknemlig for at alle jobber mot samme mål, nettopp å sette HMS først. Dagen skulle nytes og være en hyllest til alle de fantastiske menneskene som jobber i bedriften vår.»

I den siste tiden har Loe Betongelementer AS lagt betydelige ressurser i å bedre og sikre arbeidsplassen. Vi har anskaffet utstyr, jobbet for å eliminere og senke risikoer, forbedret systemene våre og jobbet for å skape gode relasjoner mellom ansatte og ledelse.

Målsetningen er null arbeidsskader,

god trivsel og godt samarbeid.