Generelt

Loe Betongelementer AS leverer bærekraftige løsninger i dobbel forstand. Våre løsninger er innovative i hvordan vi løser bæresystemer tilpasset det enkelte prosjekt, vi optimaliserer konstruksjonene gjennom nøyaktige analyser, vi utvikler kontinuerlig betongresepter, reduserer avfall og utslipp, investerer i topp moderne og effektivt produksjonsutstyr, vi investerer i fornybar energiproduksjon. Alt dette for å kunne levere de beste EPD’er og de mest bærekraftige bæresystemer på markedet.

Vårt standardiseringsarbeid tar utgangspunkt i velkjente og velprøvde løsninger, men vi leverer også spesialtilpassede løsninger når dette er ønskelig.

Vår formpark er omfattende, og vi er en komplett leverandør og entreprenør innen prefabrikkerte bæresystemer i betong og stål.

Vi har en betydelig produksjonskapasitet og kompetanse på bærende og ikkebærende fasader med meget god isolasjonsevne og med et stort spekter av overflater, så som slipte fasader, Graphic concrete, farget betong, teglfasader osv. I tillegg til lav U-verdi gir disse fasadene et meget godt innemiljø, høy brannsikkerhet, meget god støydemping og lang levetid, ubetydelige vedlikeholdskostnader. Fasadeelementer i betong gir dessuten raskt et tett bygg og reduserer byggetiden.

Dette er bærekraft i praksis!