Salgsingeniør/Prosjektutvikler

Vil du være med å utvikle fremtidens byggeprosjekter?

Loe Betongelementer AS er en av Norges ledende leverandører for komplette bæresystemer i betongelementer og stål. Vi utfører alt fra prosjektering og produksjon til levering og montering av komplette råbygg til bygg i alle størrelser.

Vi søker DEG som vår nye salgsingeniør / prosjektutvikler!

Vi ønsker å ha deg som utdannet ingeniør innen byggfag med på laget vårt. Du har god kunnskap innen dimensjonering av bæresystemer, og du er interessert i å holde deg faglig oppdatert. Som en del av vårt salgsteam
utarbeider du markedsrelevante prosjekttilbud i konstruktivt samarbeid med interne avdelinger og våre kunder.

Vi ser for oss at du, med din kompetanse og kontaktskapende holding, kan aktivt bidra til løsningsorientert utvikling og oppfølging av morgendagens byggeprosjekter.
Loe Betongelementer AS er et veletablert selskap i vekst og står foran mange spennende utviklingsprosjekter innen bolig- og næringsbyggprosjekter. Vi satser på moderne digitale verktøy for beregningsanalyser og 3D-modellering av byggeprosjekter.

Velger du oss, vil du få gode arbeidsbetingelser og utviklingsmuligheter til konkurransedyktige vilkår.

Kontakt vår salgssjef Tommy Bråthen på telefon 936 21 759 for mer informasjon, og send din skriftlige søknad med CV direkte til tommy.brathen@loe.no