Markedssjef

Vi søker en dyktig og løsningsorientert markedssjef som brenner like mye for markedsanalyser og PR som for betong.


Loe Betongelementer AS er en av Norges ledende leverandør innen prefabrikkerte betongelementer, og vi er en komplett leverandør av råbygg.

Vi utfører alt fra prosjektering og produksjon til levering og montering av komplette bæresystemer i betongelementer og stål til bygg i alle størrelser.

Per i dag har vi mer enn 200 medarbeidere og en omsetning på ca. 560 MNOK. Loe Betongelementer AS er en del av Loe-konsernet som har en samlet omsetning på ca. 820 MNOK.

Som vår nye markedssjef vil du få ansvaret for å løfte bedriftens renomme så vel utad som innad slik at organisasjonen vår blir like kundeorienterte som vi er produksjonsorienterte per i dag.

Med dine erfaringer fra byggebransjen og markedsføringsfaget vil du finne nye markedsmuligheter og utvikle markedsstrategier deretter.

Du er entusiast med handlekraft og har evnen til å sette deg raskt inn i bedriftens produktsortiment og tjenester. Du tar utfordringer for å finne løsninger som tilfredsstiller behovene til kundene, markedet og bedriften.

 Vi ser for oss at vår nye kollega bidrar kompetent og aktivt til å øke bevisstheten rundt fordelene i bruk av prefabrikkerte betongelementer i byggeprosjekter. Å holde foredrag om våre produkter og tjenester foran ulike faggrupper vil være en del av arbeidsoppgavene.

 Vi ønsker oss en tillitsvekkende og utadvendt kollega med gode kommunikasjonsevner som oppretter og vedlikeholder langsiktige kunderelasjoner.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikling og oppfølging av markedsplan i samarbeid med salgsavdelingen
 • Planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter som messer, fabrikkomvisning og fagforedrag foran ulike faggrupper
 • Å holde seg oppdatert på bedriftens produkter samt produksjonsmuligheter og holde fagforedrag om våre tjenester som prosjektutvikling, konstruksjonsberegninger, produksjon og montasje foran ulike faggrupper
 • Overvåkning av trender i markedet samt vurdering av salgsmuligheter for våre produkter og tjenester
 • Ansvar for fag-/ bedriftsrelatert innhold på bedriftens nettside og i sosiale medier samt utsendelse av pressemeldinger
 • Samarbeid med markedsavdeling i Loe Rørprodukter AS for å følge og videreutvikle konsernets enhetlige profil

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Teknisk og/eller økonomisk utdanning med gode kunnskaper innen markedsføring
 • Erfaringer fra byggebransjen med gode analytiske evner for å vurdere markedssituasjon for våre produkter og tjenester
 • Gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
 • God kjennskap til elektronisk kommunikasjon og bruk av relevant dataverktøy
 • Gode ferdigheter på sosiale medier, gjerne med interesse innen foto og video samt redigering

Loe Betongelementer AS er et veletablert selskap i vekst og tilbyr konkurransedyktige vilkår. Den rette personen vi får gode arbeidsbetingelser, utfordringer og ikke minst utviklingsmuligheter.

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Daglig leder Frank Hvidsten på tlf. 930 18 225. Send din søknad med CV på e-post til frank.hvidsten@loe.no.  

Søknadsfrist: Snarest
Tiltredelse: Etter avtale

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.