Årets betongelementfabrikk 2013

Skrevet den 31. januar 2014

Loe Betongelementer AS ser tilbake på et veldig spennende og suksessfullt år 2013. Det var mange utmerkede prosjekter og kontrakter, som gjør dette året til et merkeår i bedriftens historie. Blant den største er den offisielle oppstart for å bygge «Europas mest moderne hulldekkfabrikk» med en enorm produksjonskapasitet på 600.000 pm per år, og signering av tidens trolig største leveranse av prefab betongelementer til prosjektet «Fornebuporten» med en verdi på 223 millioner kroner.
Loe Betongelementer AS en dynamisk, fleksibel og tilpasningsdyktig aktør i betongelementbransjen og tilbyr sine kunder omfattende service fra konstruksjon og produksjon til montasje av mindre og stor-prosjekter i betong.
Torsdag kveld ble bedriften under Betongelementforeningens medlemmer kåret til «Årets Betongelementfabrikk 2013». Vi alle i Loe Betongelementer AS er stolt av, at vi fikk tildelt denne æresbevisningen.
I denne sammenheng ønsker vi å takke alle våre kunder og kooperasjonspartnere for tillit og godt samarbeide. Loe ser frem til et nytt år med mange spennende muligheter og utfordringer som vi skal finne løsninger på.

Følg også link til nyheten på bygg.no
«2013 - Et solid år for betongelementprodusentene»