Papirbredden 2 - Future Built

Skrevet den 25. september 2011

Prosjekt: Papirbredden 2

Bruksområde: Kontor og parkering

Arkitekt: LPO

Entreprenør: Strøm Gundersen AS

 

Papirbredden 2 er det første Future Built prosjektet, og det er ikke et hvilket som helst prosjekt - 25 000 kvadratmeter kontor, undervisningslokaler og parkering bygges nå i hjertet av Drammen sentrum. Prosjektet er en del av bydelen Papirbredden hvor kunnskap og læring er et nøkkelelement. Her finner man høyskolen, BI, fylkesbiblioteket og gode matopplevelser, i tillegg til innovative firmaer som eks. Innovasjon Norge.

Future Built er et tiårig samarbeid mellom Oslo kommune, Drammen kommune, Husbanken, Enova, Statens bygningstekniske etat, Miljøverndepartementet, Grønn Byggallianse, Transnova og Norske arkitekters landsforbund. Formålet er å utvikle klimanøytrale byområder og arkitektur med høy kvalitet. Målet er å realisere en rekke forbildeprosjekter - både byområder og enkeltbygg - med lavest mulig klimagassutslipp, og som samtidig bidrar til et godt bymiljø.

Vi i Loe Betongelementer AS er stolt over å bli at Future Built har godkjent oss som leverandør av betongelementer til Papirbredden 2.
Strøm Gundersen AS er entreprenør, de har i stor grad vært delaktig i Drammen sin flotte utvikling og modernisering de siste 20 årene.


Les mer om Future Built her, følg byggingen av Papirbredden 2 her.